YOZGAT / MERKEZ - Erdoğan M.Akdağ Ortaokulu

Eyl

Yozgat Valisi Sayın Ziya POLAT, Yozgat Belediye Başkanı Sayın Celal KÖSE  ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI İlköğretim Haftası Kutlama Programı sebebiyle okulumuza teşrif etti. Okulun ilk günü öğrenci ve öğretmenler ile sohbet eden, hediyeler dağıtan devlet büyüklerimizin okulumuza ziyareti ile onur duyduk ve motive olduk. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Geçen yıl LGS sınavına girmiş ve başarılı olmuş öğrencilerimizi okulumuza davet edip 8. sınıflarla buluşturduk. Nasıl başarılı olduklarını, hangi zorluklarla nasıl başaçıktıklarını anlatmalarını istedik. 8. sınıflardan çok ilgi gören faaliyet için okulumuz rehberlik öğretmeni Bayram SAĞLAM'a çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Yeni kütüphanemiz öğrencilerimizn hizmetine sunuldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz.

Ara

Bir yandan güzel bi lise kazanmaları için uğraşıyoruz bir yandan da bizim okulumuzda geçirdikleri son yıllarını en güzel şekilde hatırlamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Öyle bi motivasyyon yemeğiydi bu da. Düzenleyen rehber öğretmenimiz Bayram SAĞLAM'a teşekkür ederiz.

Ara

Hem yazılı sınavı hem de mülakatı geçerek KODLUYOZ atölyesinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Gelenekselleşmiş öğretmenler günü yemeğimizden kareler. Organizasyonu düzenleyen Şener ÖZDEMİR, Aysel BAYRAM ve Gökçen ATEŞ'e teşekkür ediyoruz. Yine kendimizi özel hissettiğimiz bir gün oldu.